Image

 

Zoekopdrachten
____

 

Heeft u ons aanbod occasions bekeken, maar uw droomauto nog niet gevonden? Wij helpen graag met het vinden van de gewenste auto. U kunt bij Autobedrijf Den Hartogh een zoekopdracht plaatsen. Zo kunnen wij naar de meest geschikte auto zoeken. 

Er zijn veel zaken waar bij het kopen van een auto op moet worden gelet. De oplossing? Plaats een zoekopdracht bij ons, zodat wij kunnen helpen met het vinden van de gewenste auto. Via ons netwerk en goede contacten bent u zeker van een betrouwbare auto. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een zoekopdracht. Verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek Den Hartogh in Uithuizermeeden.