Image

 

Werkplaats

____
 

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Autobedrijf Den Hartogh verzorgt graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Bovendien hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Ons autobedrijf is dan ook meerdere malen beloond voor onze servicegerichte instelling. We maken gebruik van professionele, moderne apparatuur en al onze monteurs zijn deskundige professionals.  Door middel van diverse cursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK, een wissel van de banden of het uit laten voeren van een aircocheck. We helpen iedereen, welk merk uw (elektrische) auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen, camper of caravan) ook heeft.

Rapid service

Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning, diagnose stellen of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak. Een groot aantal van deze reparaties kunnen wij aan uw auto uitvoeren terwijl u wacht. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk, maar vooral veilig de weg op kunt.

Transparantie 

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Zijn werk en woning iets te ver verwijderd van onze autogarage of heeft u ten tijde van de reparatie nog andere plekken die u moet bezoeken? Maak dan gebruik van een leenauto van Autobedrijf Den Hartogh. Op die manier bent u gedurende het repareren van uw auto nog helemaal mobiel om datgene te doen wat nodig is.

Geef tijdens het maken van een werkplaatsafspraak direct aan dat u graag gebruik wilt maken van vervangend vervoer. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer hebben voor u als u de auto naar ons brengt.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Autobedrijf Den Hartogh? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

 

werkplaats.jpg