Services

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Bovendien hebben wij een groot aantal merken en maten banden op voorraad.

Aircoservice

Tegenwoordig zijn veel auto’s voorzien van airco of climate control. Deze heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Helaas kan de airco af en toe ook dienst weigeren. In deze gevallen kunnen wij de storing aan de airco weer verhelpen. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Uitlijnen

Bandenslijtage kan veroorzaakt worden door een verkeerde stand van de wielen onder uw auto. Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Het uitlijnen van uw auto is een vak apart. Om de stand van de wielen te controleren en te corrigeren kunnen wij computergestuurd alle vier wielen van uw auto uitlijnen.

Winter- en zomercheck

De verandering van het weer kan een grote impact hebben op uw auto. Laat daarom uw auto bij de seizoenswisselingen controleren. U wilt er in de zomer zeker van zijn dat u veilig op uw vakantiebestemming aankomt en in de winter wilt u natuurlijk niet in de kou komen te staan. Om deze reden hebben wij voor u de zomer- en de wintercheck.

Schadeherstel

Heeft uw auto een kras of een deuk? Iedereen weet, een ongeluk zit in een klein hoekje. Autobedrijf Den Hartogh herstelt uw auto daarom snel en vakkundig en begeleidt het gehele proces van A t/m Z. Hier valt ook het papierwerk onder: wij helpen u met het invullen van het schadeformulier, houden contact met de schade-expert en met de verzekeringsmaatschappij. Ondertussen blijft u gewoon mobiel, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op vervangend vervoer.

Glasservice

Wij hebben een glasheldere oplossing voor een sterretje in de voorruit van uw auto. In de meeste gevallen kunnen wij zo’n sterretje zelfs gratis voor u repareren. Door het sterretje te laten repareren, voorkomt u dat het sterretje doorscheurt en de complete ruit vervangen moet worden. Uiteraard kunnen wij ook uw voorruit vervangen, maar een dergelijke reparatie is niet altijd gratis. Bovendien neemt het vervangen van de complete voorruit veel meer tijd in beslag dan het repareren van een sterretje. Laat daarom een ster in uw voorruit zo spoedig mogelijk door ons repareren. (Vraag ons vóórdat wij de reparatie uitvoeren, wat de voorwaarden zijn van de gratis reparatie.)

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

Remmenservice

Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat uw remmen goed werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden bij Autobedrijf Den Hartogh.